"Man får inte låta studierna komma i vägen för sin skidåkning"
"Man kan ju variera skidåkningen med lite studier också"
/ Skidåkarstudenter på LTU

lördag 17 juni 2017

Volleyboll

Ja, som min och Dennis favorithobby på sommaren så drog vi och titta på en Sverige-tour i Värmdö med Sveriges bästa volleybollspelare. Fantastiskt kul och imponerade att se. Bra styrt med riktigt skön och rolig speaker och bra musik. Sen var det ju den bästa sommardagen också med 26 grader. Brändes mig en del.

Men det roligaste av allt, var två inomhusspelare som körde stenhårda smashar och såg riktigt stabila ut på uppvärmningen. Det andra laget var två beachspelare som mer såg ut att lira för att det är kul. Jag och Dennis satt och tänkte under uppvärmningen att gud vad dom kommer bli ägda. MEN. Tvärtom. Inomhusspelarna visste hur man smasha hårt, men de andra två blockade alla bollar. Beachspelarna nådde alla bollar och lyckades ta alla bollar, och när de körde med placering som teknik lyckades de vinna för att de andra inte hann. Inomhusspelare är ju 6 på plan, så det finns alltid folk på planen som kan ta bollen. Med två pers krävs mer taktik än hårda smashar. Det var kul att se.

Och kul att kunna se taktiker och tänka hur de gör. Analysera spelteknik! Man blir alldeles för taggad på att spela själv. Men detta vi få göra mycket, ska till Böda på Öland för en veckas spelande och sedan blir det Stil Volleyboll i Luleå på Mittlivsstil. Förhoppningsvis hittar jag något i Kanada på utlandsstudiernu!
Inga kommentarer :

Skicka en kommentar