"Man får inte låta studierna komma i vägen för sin skidåkning"
"Man kan ju variera skidåkningen med lite studier också"
/ Skidåkarstudenter på LTU

fredag 12 maj 2017

Riksgränsen -"morotsresa"


Hotellfrukost! Såg så mycket fram emot den här helgen på grund av hotellmat! Haha :) och skidåkningen var ju ett plus ;)


Jobbade en helg med friluftsfrämjandet i februari. Istället för att få lön så får man subvention att använda till resor, varav denna resa i till riksgränsen! Betalade bara för resa tur och retur där vi samåkte. Dagens tips för studenter att jobba extra som skidlärare för friluftsfrämjandet och så kan man åka med på resor och få gå de olika utbildningarna för att bli skidlärare där man utvecklar sin egna skidåkning massor!

Haha såg nästan mer fram mot hotellmaten för att jag har åkt så mycket skidor i vinter redan, och var i riksgränsen en vecka under påsken och valborg och nu två veckor senare igen. Men skidåkning på våren med slask är ju fantastiskt med sol varje dag. Det bästa var att jag verkligen behövde en lugn och avslappnad break ifrån plugget, utan stress ut till backen, bara njuta av god mat, sol, skidåkning och spa. Drömresan!Fick åka med den här glada taggade tjejen som börjar jobba som skidlärare och som jag fick vara en liten förebild för inom skidåkning! Tipsa om skidor, skidåkning och utbildning :)


Och bilden nedan har vi LTU representing. Fin reklam på LTU överallt i gränsen, här och på liftarna och sen även i hela Sthlm typ har man ju sett. Det är bra, folk behöver tänka mer att Luleå faktiskt är ett alternativ. Du kommer ju lixom snabbare till Luleå från Stockholm än från Stockholm till Lund till exempel.

Kom hit alla som fattar att status bara är ett hittepå! Som en rekryterare på ett företag som föreläste på LTU sa:

"Det är så smidigt att anställa folk från LTU, man slipper spendera ett år att försöka ta ner dem på jorden" 

Kom hit alla friluftsmänniskor eller ni som vill testa nya grejer eller sporter! Kom hit alla som vill lära känna människor och få nya vänner i resten av livet! Kom hit ni som vill engagera sig, jobba extra under studietiden eller enkelt kunna skaffa sommarjobb och dessutom samtidigt få fri hyra under sommaren! Kom hit ni som vill kunna bo gång- och cykelavstånd till allt och alla. Kom hit ni som tycker om att stöta på era vänner på gymmet, på Ica och överallt. Kom hit för att man kan dra ut på krogen själv för ens vänner är redan där eller kommer att gå dit hihi.


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar