"Man får inte låta studierna komma i vägen för sin skidåkning"
"Man kan ju variera skidåkningen med lite studier också"
/ Skidåkarstudenter på LTU

fredag 20 januari 2017

Äventyr dag 1

Inga förväntningar. Vet inte alls hur det hör helgen kommer att se ut! De har inte berättat så mycket så får väl se vad denna helg kommer att erbjuda! Fantastiskt kul att bli antagen, 8 av 80st.
 Det här va lite halvläskigt att gå, det var ett stup ner där på vänster sida, syns inte riktigt på bilden. Så dumt när man inte är rädd i huvudet men benen skakar när man går ner, och man försöker bara intala sig själv att det inte är läskigt.

Sen blev vi hissade ner med rep i ENSA Colouir. Först var det bara brant och snö, det gick bra men de var läskigt för att bergsguiden Giulia styrde. Man hissade inte ner sig själv i sin takt. Sen plötsligt kom det en klippa som man skulle gå ner för med skidorna på. Det var helt sjukt. Sjukt läskigt. Man blev lite skakis efter men sjukt kul :P Otroligt spännande!


Här ser man bättre hur brant det var. Ner där blev vi nedsänkta.


Här är klippan jag går ner för.Sen äntligen ska vi få åka skidor. Det var superbrant i början. Hoppkort svängar. Sjukt kul :)

Sjukt långt åk! Det var egentligen det enda fulla åket vi gjorde. Resten var lärorika övningar. Men ändå var man helt slut. Det åket var riktigt tufft asså men kul!


Vilken dag. Sjukt äventyr! Hade ingen aning att det här skulle ske!

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar