"Man får inte låta studierna komma i vägen för sin skidåkning"
"Man kan ju variera skidåkningen med lite studier också"
/ Skidåkarstudenter på LTU

torsdag 3 november 2016

International day

Idag var det International day!


Många ville ha svensk mat! Fler än vad vi trodde. Vi bjöd på köttbullar potatismos, lingonsylt och brunsås. Den tog slut efter en tag men vi hade också efterrätt, kladdkaka, grädde och en pepparkaka och flädersaft. Och så hade vi absolut vodka hehe och så fick några testa snus vilket var väldigt kul :P

En kille var stammis och köpte typ minst 10 shots under dagen, det var helt sjuk.

Vi hade två koreanska volontärer. En av dom gick lyckligvis i samma klass i public speaking så hon var superglad. Hon hade fått höra ifrån ett av talen om svensk midsommar och sökt upp om sverige så hon hade tagit eget initiativ och köpt gula och blå ballonger och fina dalahästarvolanger som pynt!

Den här bilder är dock efter dagen när pyntet var nedplockat.

Här ser vi hur fint vårt tält var! Och målat midsommarstång på ett lakan i bakgrunden! Den hade vi kul med senare! Långa Carl höll i den och så dansade vi midsommardanser runt honom, små grodorna, musikanter från skaraborg och andra klassiker! Då var det många som ville vara med och dansa och titta och filma :) Fantastiskt kul!

Körde också lite bugg :)


Här är scenen och det var många uppträdanden.

Ryan, våran favoritkorean som hela svenska gänget bara älskar :D

Ryan min bästa koreanska vän, han är en av dem som kan hålla samma glada tempo som mig <3


Ashley, en amerikan som var med mig i Tokyo! Hon var rätt party idag alltså! Hon hade öl och jag hade absolut så tävlade vi lite om vem som sålde mest i mitten av festivalområdet. Vi såg att hon stog och sålde öl så jag och svenska tjejerna ville köra samma grej och så råkade vi sno deras kunder :P
Såhär glad var Ashley då :P

Fantastiska uppträdanden på scenen, danser från alla världens länder! Så kul att så många hade gjort så coola och bra danser, de hade verkligen lagt effort och tränat länge till dessa!


Midsommartjejerna och våra två koreanvolontärer var nöjda :)Dragkampen vann vi! De delade upp i länder i bokstavsordning i två lag. Vi hade bäst teknik ;)


Jag gillade spaniens performance, med dans och show och allt typiskt spansk inklusive macarena dansen som vi också gjorde på krogen senare :) Uzbekistan vann, de var superbra! ett gäng grabbar som körde klassisk dans från landet och var riktig duktiga och hade charmen.

Mycket folk :)

Jag och grabbarna haha :)

Sen blev det party! De rökte dock inne på cluben så det luktade ju inte gott om en när man kom hem. Direkt in i duschen 2.30. Så dumt att de gör det. Sydkorea känns ofta som Sverige för 20 år sedan typ. Folk rökte på krogen och väldigt uppdelat tjejer och killar i saker och ting. Det här med att tjejer inte sportar är väl Sverige för 50 år sedan. Men ja tacka vet jag Sverige ibland alltså :P
Men det var billigt och bra. Halva priset för tjejer, återigen uppdelat. Och sen var musiken lite kul att de tog nya populära låtar med översatt dem och sjöng på koreanska. Lite som i finland, där översätter de också avicii och allt till finska haha.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar