"Man får inte låta studierna komma i vägen för sin skidåkning"
"Man kan ju variera skidåkningen med lite studier också"
/ Skidåkarstudenter på LTU

söndag 6 november 2016

Everland

Vi var ett gäng och drog till Everland! Tyvärr en söndag så det var mycket folk och en timmes kö till varje attraktion så man fick välja ut vad man ville göra. Vi ville gå i de två rollercoasters som fanns, en i trä som balder med 90 graders lutning! Och en med två loopar och två korkskruvar. Och sen kika på zoot. Det vi inte hann med var att se pandorna, det var så lång kö och vi hade precis varit i lång kö till safari.

Och jag tycker ju att man kan ha trevligt medan man köar, fick lära mig lite holländska och kinesiska och lära ut svenska. Sånt är ju alltid kul! 

En liten sammanfattning av dagen:

Den här bergochdalbanan i trä var absolut den roligaste! Åkte den två gånger, en på dagen och en gång när det hade blivit mörkt, det var mycket mer spännande och läskigare!


Dessa matchningar som par gör här i Sydkorea alltså.I Everland var vi också på safari och i monkeyhouse och fick se massa djur! Man fick känna sig som ett barn igen, det var längesen man var på kolmorden eller furuvik eller parken zoo eller vad man nu har varit på, ja man kommer knappt ihåg själv :PDe här var ju bara de sötaste små djuren eller rävarna jag någonsin sett. Man ville bara krypa ner där!


Ja den här elefanten kissar... och bajsade gjorde den också.


Söta väldigt stora igelkottar hehe. Eller piggsvin? Vet knappt men söta var dom!

Här verkade det vara ett albinodjur! :P

Monkey house :)

Massa Herr Nilssons!Louie i Lejonkungen!


Apan verkade tyvärr inte lika taggad på selfie som jag :P

SlapparenDen här påminde mycket om den galna fågeln i kalle ankas jul :D

Fin höst dag var det också, soligt och varmtFanns en lift man kunde ta om man var lat. I liften kunde man hänga barnvagnar hehe
Inga kommentarer :

Skicka en kommentar