"Man får inte låta studierna komma i vägen för sin skidåkning"
"Man kan ju variera skidåkningen med lite studier också"
/ Skidåkarstudenter på LTU

lördag 8 oktober 2016

"International Day"

Det verkar vara International Day idag haha. Vi skulle ner och käka lunch och så såg vi lite tält på fotbollsplanerna vid universitetet. Vi drog dit och då blev vi otroligt välkomnade och så fick vi "Ajou University"-halsdukar, och de kom och bjöd oss på koreanskt traditionellt vin, öl, en liten gåva med koreansk "efterrätt" ricecake, öl och kyckling som hade risfyllning haha. Kyckling är ju kyckling, öl är öl så det är ju gott. Men alltså fy, koreanskt vin såg ut som mjölk, otroligt äckligt, och ricecake var inte alls vidare gott haha. Gud viss korensk mat är ju riktigt konstiga.. mycket konstig konsistens alltså haha. Men spännande att pröva.


De tävlade i massa olika grenar på fotbollsplanen, lite samarbete, vända på pusselbitar med fötterna, snabbast ta en flagga, rocka rockring, och ja you name it, verkade vara olika tävlingar hela dagen.
I springa snabbat och hämta flagga fick jag och emil vara med haha! Det var ju kul, men vi kom inte hela vägen till finalen, fick dåliga starter och så var vi ju knappat uppvärmda, men våra vinnarskallar började komma igång så blev vi förbannade över att misslyckas haha. Men sjukt kul :P


"Make with love and thanks", de är så bra på engelska alltså haha.

 

De ser ju fint ut men smaka tyvärr inte alls gott.
Här håller de handen två och två och ska vända på pusselbitar med fötterna och samarbeta


Emil tog i så hårt att han fick massa skrapsår, då kom nurse och tog hand om honom medan han bara skrattade :PInga kommentarer :

Skicka en kommentar