"Man får inte låta studierna komma i vägen för sin skidåkning"
"Man kan ju variera skidåkningen med lite studier också"
/ Skidåkarstudenter på LTU

tisdag 13 september 2016

Thanksgiving in Sokcho!Nu drar vi iväg till Sokcho över thanksgiving. Var lediga i nästan en vecka och eftersom vi inte fått vårat multi entry visa så får vi ju inte lämna landet för då kommer vi inte in igen. Vi ville egentligen dra till Tokyo. Andra alternativet var Jeju Island men dit var alla flygbiljetter slut. Så då fick vi hitta på något annat äventyr.

När vi skulle ta taxi till busstationen så kom inga taxis. Det var mycket trafik och inga lediga taxis.
Till slut så började jag ta upp tummen och försöka hitch-hajka och en kille i en stor van stannade.
Han plockade upp oss allihopa och vi tryckte in oss där med alla väskor. Fantastisk kul liten bilresa och killen som körde var ju riktigt skön men kunde ingen engelska men vi hade superkul ändå.
Tyvärr missade vi bussen med 10 min. Killen visste inte när bussen gick och när jag visade biljetten och pekade på tiden som bussen gick så såg man hans chockade ansiktsuttryck som var priceless. Det var då typ 2 minuter kvar och vi hade fortfarande en bit att åka i dessa bilköer. Då ökade han inte körde på snabbare och körde om folk i kön men hann såklart inte.

Vi tjejer tog en senare buss och killarna tog en buss dagen efter, Johan lyckades byta bussbiljetterna så vi slapp köpa nya. Så det gick ju bra till slut och vi kom fram :)Inga kommentarer :

Skicka en kommentar