"Man får inte låta studierna komma i vägen för sin skidåkning"
"Man kan ju variera skidåkningen med lite studier också"
/ Skidåkarstudenter på LTU

fredag 30 september 2016

New moon party

Nu var det dags för "New moon party",vi körde vita t-shirts som dresscode.


Det blev snack om att alla tjejer alltid ler exakt likadant på alla bilder, och ser likadan ut på alla bilder så jag blev rebell haha.

Först hade vi middag och drack öl tillsammans :)

Vi stolta svenskar målar svenska flaggan på kinden. Kul också att det blir väldigt enkelt att träffa andra svenskar här då :) Träffade några andra svenskar vilket var kul!

Häng i Hongdae park, riktigt kul att hänga i parken och mingla med allt folk som hänger där. Kul att träffa nytt folk där också. Enkelt att dra till en kiosk bredvid för att köpa öl och soju och sen hänga i parken :P Känns väldigt studentigt haha. De två till höger på den här bilden är inte ens svenskar, dom är dutch, men de ville också vara med i svenska ligan för ikväll haha.


Två bilder från eventet


Sedan blev det barrunda, var på 3-4 olika barer och clubar. Det som var synd var att de aldrig fanns nått black light så att glow painten i ansiktena eller de vita tröjorna lyste :/ Lite falsk marknadsföring på eventet tyvärr och sen så tappade alla bort varandra lite då och då eftersom de var 3 olika ställen man hade inträde till, men ändå kul att testa olika och nya clubar eftersom vi bara hade varit på nått enstaka ställe innan och jag fick träffa min gamla gymnasieklasskompis som också pluggar här vilket var fantastiskt kul! 

Jag och Dutch Margarite som ville vara svensk för en kväll hihi :) 
Inga kommentarer :

Skicka en kommentar