"Man får inte låta studierna komma i vägen för sin skidåkning"
"Man kan ju variera skidåkningen med lite studier också"
/ Skidåkarstudenter på LTU

torsdag 25 augusti 2016

Sydkorea!

Äntligen framme!

När jag kom till Arlanda för att ta flyget så såg jag en svensk tjej bland alla kineser så frågade jag vart hon skulle. Som tur var skulle hon också till Seoul! Till och med samma flyg! Tyvärr inte samma universitet men så skönt att ha någon att mellanlanda med och ta itu med kaoset med :)

På flyget satt jag på ett ställe där med mera benplats som alla hade älskat fast inte nödutgång utan en vägg framför. Väggen är bland annat till för att hänga upp en barnsäng så ja jag satt ju såklart bredvid en liten bebis. Tror ni jag fick mycket sömn på flyget? Svar nej. Men de va inte så farligt som ja trodde. Bebisen grät aldrig högt utan mest lät lite grinig en kort stund men de va ett par gånger i timmen så man vaknade ju upp varje gång..

Satt emellan paret med en bebis och en till kines där dom pratar massa över mig, så jag frågade im han ville byte plats men han sa bara "No it's okey".. Men sen så blev dom tysta ocg jag körde på öronproppar och hörlurar hela flyget. Men såg en riktigt konstig och rolig film, Mr right, helt crazy!

Efter landning så skulle jag försöka ta mig till Busan till Ebba och Lovisa. Det blev enkelt med direkttåg. På tåget satt jag med en Amerikanare, från Texas, 40 år, Englishteacher, som var supertrevlig och visade lite roliga podcasts från hans studenter och berättade om Korea och så diskuterade vi de olika kulturerna.

Så skönt, det kändes som att jag hade sällskap hela vägen. För från Busan till hotellet var det tunnelbana en liten bit och då träffade jag två kineser som skulle till samma ställe så vi sällskapade dit!

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar