"Man får inte låta studierna komma i vägen för sin skidåkning"
"Man kan ju variera skidåkningen med lite studier också"
/ Skidåkarstudenter på LTU

torsdag 23 juni 2016

Roadtrip mot Folgefonna!

Här är en del av gamla Hemsedalgänget som säsongade i en fullpackad bil! 


Vi startade i Sthlm med en sushibuffe på Rice och åkte först till Västerås för att plocka upp min och Dennis packning som vi hade lämnat där eftersom det ändå var på vägen för att sen fortsätta Strömstad för att plocka upp Sofia. Där sov vi en natt och medan hon jobbade dagen efter så spelade vi äventyrsgolf på Daftö camping. Dennis var tydligen otroligt grym på det där så det blev en intern tävling mellan mig och Sebbe istället som slutade lika.

Sedan drog vi till Oslo för att titta på Sverige - Italien i EM där Italien tyvärr gjorde mål i sista minuterna. Men men vi är glada ändå. Vi fortsatte vidare för att sätta upp tält någonstans. Vi började att kika vid Sognsvann som skulle ha tillåten camping vid vattnet. Dock när vi kom dit åg vi att många skumma gäng var där med bilar och tält så vi vände snabbt och fortsatte att åka och förhoppningsvis hitta något bra ställe att tälta på på vägen.

Efter en stund så hittade vi en sjö där vi tänkte att någonstans här måste man ju kunna campa. Vi åkte in på en liten liten väg vid några hus och hittade en liten badplats med toaletter, bord och hoppbrygga och allt möjligt spännande. Här blir perfekt!
Ja men varför inte ett nattdopp?

Vaknade till nyfikna kossor! Det var en spännande syn!Sedan medan vi vaknade så kommer det en tjej ridandes barbacka på en fin vit häst och gallopperar ner i vattnet! Vi blev så imponerade!

Ett morgondopp också!
 Mysfrukost innan vi kör till Folgefonna!


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar