"Man får inte låta studierna komma i vägen för sin skidåkning"
"Man kan ju variera skidåkningen med lite studier också"
/ Skidåkarstudenter på LTU

tisdag 9 februari 2016

Fettisdagen

Fettisdagen! Semlor NAMNAM!

Hihi för all personal fanns det semlor, så då fick jag semlor för att jag jobbar på studenttorget wihooo!I a-huset, där vi satt och pluggade inför första seminariet i Hållbar utveckling, delades det också ut pyttesmå semlor.
Det roliga var att de i samband med det marknadsförde en föreläsning om Cannabis. Det var om bland annat vad som skulle hända på lång sikt om det legaliserades så det kanske är bra att veta, men lät lite konstigt, ja sådana föreläsningar finns tydligen också här haha.


Seminariet gick bra! Dock en liten konstig grej var ju att min grupp, Jag, Marie, Gustav, och Axel såg plötsligt på fronter att vi hade en till gruppmedlem som hade skrivit in sig i vår grupp men vi visste inte vem det var. Vi läser nämligen den här kursen med en annan klass/utbildning. Så han var plötsligt där och vi undrade varför han inte hade svarat på våra mail, och han sa att han inte hade fått några mail. Men som om vi skulle ha hans vanliga mail lixom, vi får ju hans studentmail bara eftersom det är den som blir registrerad på kursen så ja den hade ju han inte kollat. Blev jättedumt. Han gick ju upp för att redovisa med oss så tillslut så säger vi ju att ja då kan du ta en viss uppgift. Det är nämligen så att det var uppgifter att redovisa så det var ändå lätt att dela upp uppgiterna man ska redovisa om. Men då hade han ju inte gjort några uppgifter.

Så ja frågan är vad som händer då. Ska han fortsätta vara med i vår grupp då eller? Blev jättekonstigt.
Så ja dagens tips är ju att man MÅSTE gå in och vidarebefordra alla mail som går till studentmailen så att den går till sin vanliga mail , annars har man inte koll på någonting!
Inga kommentarer :

Skicka en kommentar