"Man får inte låta studierna komma i vägen för sin skidåkning"
"Man kan ju variera skidåkningen med lite studier också"
/ Skidåkarstudenter på LTU

fredag 22 januari 2016

Japan dag 8 - Kiroro

Idag åkte vi till Kiroro, en timme ifrån Niseko ungefär. Det var den orten som hade fått mest snö så då drog vi dit. Det blir så lätt att ta sig till ställen när man hänger med personal! Det är ett brittiskt gäng som jobbar med Dennis som har en egen van då de bor en bit ifrån Niseko. Så den kan de ta när som helst, vart som helst! Otroligt smidigt, bara att kolla vädret och dra där det är bäst väder och har mest snö ;)

Kiroro var ganska platt men hade extremt bra puder, så om man skråade ut en bit fick man ett sjukt djupt puderåk! Sen var det en väldigt lång guppar bit tillbaka i skogen men det var också rätt kul. Men det är mycket tid och transport för ett kort åk, men som var sjukt bra :)


Foton: Dennis Rajden

På vägen såg vi många ställen med Roadbarriers, det har ju länge varit en dröm att droppa sånna här! Som man har sett i skidfilmer och edits. Det här var den största med tolv stycken! Om man bra skulle ta en dag att hajka upp och köra det hör alltså! Men många var för höga dropp till platt landning så man behöver hitta ett perfekt ställe.


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar