"Man får inte låta studierna komma i vägen för sin skidåkning"
"Man kan ju variera skidåkningen med lite studier också"
/ Skidåkarstudenter på LTU

lördag 19 december 2015

Mot Hemsedal!

Nu dras det iväg! 07.28 tog jag bussen till kallax, 09.00 går flyget till sthlm och sen vidare till Oslo, framme där 12.40.
Planen sen är stt träffa Tove och ta tåg till Gol och bli uthämtad där av Oscar (hennes pojkvän).Det blir en helt del packning ändå. Det är ju bra märkligt att oavsett om man åker iväg på en skidresa över en helg, en vecka, två veckor, någon månad eller en hel säsong så blir det alltid lika mycket packning.
Dock när man har bil och åker iväg på säsong då plötsligt tar man med sig alldeles för mycket. Men nu var det flyg till Oslo så  fick begränsa till 23kg, som alltid går att pusha till 24 :) det där sista kilot är viktigt!


Ser det här ut som stationen Gol? Nä... Vad hände? Vi skulle vara framme 18.33, då går vi av 18.33 för att tåget stannar då.
Nä då hamnar vi i "Nesbyen"...Vart är det??
Det blir att ringa Oscar och han får komma och hämta oss där. Som tur var så var det bara en station ifrån så det tog inte alltför lång tid. In our defense, det fanns i princip en enda skylt där stationen stod och set var då inte där vi gick av, så var svårt att se vart man var :PHär inne var det ändå mysigt att sitta och vänta på skjutsen med julblommor på borden :)


Sen blev det middagsmys och träffa härliga människor :)Inga kommentarer :

Skicka en kommentar